Den třetí vol.2

Po dopolední návštěvě Ponta Delgada, kdy jsme navštívili přístav a místní pobočku realitní kanceláře, protože prý na prohlídku ano, ale musí nás mít zaevidované (což je vtipné, protože realiťák si zapsal akorát jméno, tel. číslo a e-mail, ani podpis nechtěl – ba co více, když zjistil, že jméno je FAKT divné, tak mne nechal vše vypsat do PC a papír zahodil) jsme se vydali na pár návštěv realit.

Realita je taková, že tu moc nechápou, že jako FAKT chcete barák? A nechcete raději byt? A cože to chcete? Zahradu? Ale vy nechcete zahradu, vy chcete pole! A víte, jak je to daleko od Ponta Delgada? Nebo Ribeira Grande? 30 minut autem!!!! Cože? To vám taky nevadí? Ok … no asi bychom něco našli. Aha, to je to, co jste už posílali, že chcete vidět. Ale o to nikdo nestojí … tak ano. Přesně o to stojíme. Prostě jsme za exoty. Ale to už tak nějak asi všude.

Odpoledne jsme si dali super oběd v Poço Azul v Achadinha, bufet za 10€ todo pudeste comer s báječnou panna cottou z totálně azorské smetany, takže se lžičkou spíše krájí a chuť je naprosto božská. Vzhledem k deštivému a větrnému počasí jsme se rozhodli se trošičku prohřát. Prostě Furnas. A kachny …

Utekli jsme až když zamykali bránu, takže vlastně dobrý. Miluji 42° sirné vody. Tomu se říká dobít baterky. A mít to 15 minut autem od baráku … prostě Azory.

PS: Kachny jsou asi původně bílé, ale i můj ručník získal přesně tuhle barvu 🙂

2 thoughts on “Den třetí vol.2

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *