Den dvanáct

Zajímavosti: Algar do Carvao, Gruta do Natal, Furnas do Enxofre

Ráno jsme vstali, nasnídali se a za asi hodinu jsme měli oběd protože by jsme ho jinak neměli. Vyčistili jsme si zuby, namazali jsme se opalovacím krémem aby jsme nebyli spálení jako včera a jeli jsme do jeskyně.

Dorazili jsme na místo a šli jsme si koupit vstupenky, které byly i do další jeskyně. Vešli jsme dovnitř a kochali se jak je to krásné a kde všude tekla láva a tak. Bylo to tam vážně krásné. Viděli jsme kde byl konec a co tam vybuchlo, chytali jsme kapky (které kapaly ze sopky) do pusy. Bylo tam i malé jezírko které jsme si párkrát vyfotili, potom ještě Dan vyfotil jedny lidi co ho o to požádali a šly jsme zpět. Potom jsme si ještě koupili suvenýry a šli jsme ven.

Vyšli jsme ven a šli jsme na takovou mini trasu, za kterou jsme potom dostali odměnu. Když jsme to došli tam i zpět, tak jsme jeli do další jeskyně.

Dorazili jsme k jeskyni a dali pánovi vstupenky. Pán nám ukázal kudy máme jít a říkal nám že ta sopka je 12 000 let stará. Ještě nám dali helmy aby jsme se nebouchli do hlavy. Vlezli jsme do jeskyně a kochali jsme se vším čím jen šlo.

Byly tam krásné stopy po lávě a šlo víc vidět že je to sopka.

Pak jsme ještě koupili ty odměny a jeli jsme domů, kde jsme si dali párky, pustili si avatara a jdeme spát.

Dobrou noc

Zuzanka

PS: Fotografie jsou distribuovány ze 4 různých zdrojů, omluvte duplicitu, případně i kvalitu, leč někdy nad ní na plné čáře zvítězí obsah.
PSS: Internet tu není zrovna v nejlepší kvalitě, tedy nahrávání trvá i pár hodin …

4 thoughts on “Den dvanáct

    1. Lupino – rostlina – tremoços – plod – vlčí bob po česky, fakt se tím neplatí ani v Mexiku, ani jinde! Ale nakládá se na slanokyselo s piri-piri a česnekem, což je moc dobré. V minulosti to byla jedena ze základních surovin, která se z Azor vyvážela.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *