Den dvacet dva

Trilho: PRC6SMI

Ráno jsme se (jako vždy) probudili a domluvili se jak celý den proběhne. Nejprve jsme jeli autem na parkoviště kde začínala trasa. byla 9,5 km dlouhá a převýšení bylo 140m.

Hned na začátek jsme šli do šíleného kopce (bylo to to převýšení). Potom už jsme šli jen po rovince a někdy i z kopce. Když jsme dorazily k jednomu rybníčku, tak jsme potkali Čechy, s kterýma jsme se bavily asi půl hodiny.

Potom jsme dorazili k vulkánům, které měli přes 100C°. Tam jsme se jen podívali a šli jsme dál. Za chvilku jsme viděli nějaký altánek na vodě nebo tak, tak jsme si ho vyfotili a šli jsme dál.

Když jsme dorazili k vulkánu tak jsme chvilku přemýšleli jestli tam vůbec půjdeme. Nakonec i přes to že vstupné bylo 32 euro jsme tam šli. Byla tam obrovská zahrada a velice teplá voda. Voda měla cca. přes 40C° a byla to ta nejvíc super voda co kdy byla.

Potom už jsme jenom jeli nakoupit večeři a tak. Samozřejmě jsme zapomněli sůl a tak mamka šla naproti v pizzérce poprosit a nakonec dostala 2 balíčky takže jsme všichni happy.

Dobrou noc

Zuzanka

Technická vsuvka – až dokud se nám nezdaří sehnat miniUSB kabel, nebo čtečku SD karet, budou bohužel příspěvky bez fotodokumentace. Tak snad to přijde brzy 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *